Someron Alkossa on kyllä mukava henkilökunta. Jos jotain tuotetta ei ole, niin tilataan.
Mukava käydä

Someron kaupungin päättäjät säästävät metsät hiilinieluiksi. Syntyy miljoona euroa säästöä, kun rakennetaan uusi hoivakoti betonista. Kiitos näistä teoista.
Siltainsinööri

Mikä se sellainen induktiosilmukka oikein on, jota Somero-lehden jutussa kerrottiin kaupungintalolta lainattavan? Kysyin kavereilta kahvilassa ja älypuhelimestaan löysivät tiedon. Se on kuulokojetta käyttävän lisäapuväline, joka siirtää äänen silmukassa syntyvän magneettikentän välityksellä langattomasti suoraan kuulolaitteen puhelinkelaan. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi mikrofoniin puhutun äänen siirtymiseen silmukan kautta kuulokojeelle. Niin vielä siitä äidinkielestä. Mikä suomalaisiin on oikein mennyt, kun käytetään niin paljon englantia? Ei panna lauseisiin suomenkielisiä sanoja eikä avata vieraskielisiä meille kieliä tietämättömille. Minä puhun paksua vorssaa enkä ossaa kirjakiältä, mutta tätä suamen kiältä mää rakastan. Sen toivoisin säilyvän, ja sitä ”lujjaa” puhuttavan.
Kieli-Iita

Oli todella hienoa seurata kolmen koululaisen hyvää toimintaa ja käytöstä 3.11. Monarin kuntosalilla. Kiitos pojat!
Varttunut kuntosalin käyttäjä

Somerolaiset haluavat tietää, miten paljon ja mihin kohteisiin neljän vuoden aikana on maksettu konsulteille ja mikä on ollut hyöty. Minulle kaupunki on velkaa helmikuulta 2021 vain muutaman euron, joka ilmeisesti on liian vähän, että kannattaisi maksaa. Voisihan siihen lisätä korkoja, kyllä minulle sekin kelpaisi. Tämä on periaatekysymys.
Irma

Tekstarien puhelinnumero ei ota vastaan kuvia, joten kuvalliset viestit tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen toimitus@somerolehti.fi.
Toimitus