Tekstarit: kännykkä pois liikenteessä, rohkea Sporttikone

0
Sporttikoneen omistajuuksiin tuli muutoksia, kun Ari Kujansuu jättäytyy pois yhtiöstä.

Rohkea teko on luopua osuudesta, kun yhtiöllä menee hyvin. Samalla järkevä, kun tiedostaa oman jaksamisensa rajat. Laajentaminen on todella raskasta johdolle.
Kokenut

Onnittelut Sporttikoneelle rohkeasta laajentamisesta ja eteenpäin menosta. Somerolaista osaamista sopii viedä maailmalle!
Asiakas

Astuin ihan ajatuksissani suojatielle, kun auto jo melkein oli sen päällä, mutta onneksi oli kuskilla tuntosarvet edessä. En jäänyt auton alle. Olkaa varovaisia kuunnellessanne kännykkäviestejä liikenteessä. Kun saa tarpeeksi rankan viestin, unohtuu muun maailman seuraaminen.
Pelästyksellä selvinnyt

Uskomattomin valitus, mitä olen tältä palstalta koskaan lukenut, on se että jotakin harmitti hyvien päivänjatkojen toivottaminen. Huh, huh! Ei kai se nyt keneltäkään voi olla pois, jos kassatyöntekijä on kohtelias asiakkaalleen. Otetaan vaan kaikki kohteliaisuudet ilolla vastaan!
Jonottamisen kohokohta

27. päivä keskiviikkona Teeriharjulla oli harvinaisen hyvää musiikkia. Oli sellaista jalan alle menevää. Solistikin tuli heti alussa, kun monet solistit tulevat lavalle vasta 1–2 tunnin päästä. Lisää tämän orkesterin musiikkia.
Jees

Nyt kun Huolto-osa rakentaa uutta hallia, niin olisi hyvä ja tarpeellinen saada myös uusi autopesula. Nykyaikainen, josta ei tarvitse peruutella ulos ja joka kuivaa myös kunnolla. Asiakkaita sellaiselle kyllä varmaan olisi.
Kauan odotettu

Yhdistetyllä pyörätiellä ja jalkakäytävällä pyöräilijä kulkee kulkusuuntaansa nähden oikeassa reunassa ja ohittaa väylän keskeltä. Jalankulkija voi valita kumpaa reunaa kulkee. Laki antaa jalankulkijalle mahdollisuuden valita puolensa. Eli pyöräilijän on huomioitava jalankulkija ja väistettävä väylän keskeltä. Lähde: Liikenneturva.fi.
Huomioidaan muita eikä ajeta päälle