Tommi Holttinen jättämässä Someron Esan?

0
Tommi Holttinen

Teksti Aulis Tiensuu

Suomen kaikkien aikojen kovatasoisin seiväshyppyseura Someron Esa on tihkuneiden tietojen mukaan menettämässä tämän hetkisen kärkihyppääjänsä, kun koko 11 vuotta kestäneen uransa ajan Esaa edustanut Tommi Holttinen on jättämässä Esan ja vaihtamassa sen siniset värit Turun Urheiluliiton mustaan edustusasuun. Somerolaislähtöisen isänsä Jari Holttisen valmentama Tommi Holttinen on asunut ja harjoitellut Turussa koko uransa ajan.

Tommi Holttinen on saavuttanut esalaisena Kalevan Kisoista kaksi hopeaa ja yhden pronssin sekä aikuisten SM-hallista yhden kullan, kaksi hopeaa ja yhden pronssin sekä niiden lisäksi yhteensä seitsemän junioreiden SM-mitalia. Ennätyksensä 564 hän hyppäsi viime kesänä ja pääsi sen ansiosta Suomen Urheiluliiton korkeimpaan Team-Finland -valmennusryhmään.

Suomen Urheiluliitto vahvistaa seurasiirrot joulukuun puolivälissä ja ne astuvat voimaan vuoden vaihteessa.