Hämmästyttää, kummastuttaa…

0

Koronahoitajille ja rokottajille tänä vuonna 13. kuukauden palkka.

Kolmesti pistetty

Tiistainen Somero-lehti sai todella joulumielelle. Ihania lasten piirroksia ja askarteluja!

Mummo

Hämmästyttää rokotuspaikalla se, että ihmiset varaavat aikoja, mutta eivät kuitenkaan tule paikalle. Aika turhauttavaa hoitajille.

Kolmas saatu

Nimimerkille Emme ole samalla viivalla: Kyllä koronaa levittää ihan yhtä paljon rokotetut kuin rokottamattomatkin. Turha osoitella syyttävällä sormella mihinkään suuntaan. Esimerkkejä löytyy elävästä elämästä runsaasti ja lisää tulee kokoajan. Peace and love.

Rokotettu

On se kummallista veivaamista urheilupaikoista. Heti kun on saatu vihdoin viimein joku päätös kentän korjaamisesta, niin perään ehdotetaan miljoonaa uuden hallin rakentamiseen? Kattakaa se vanha kenttä jollain kuplalla, niin siinä on pallokenttä samassa.

Eikös niitä rahareikiä ole muuallakin

Nimimerkille Vastuu lapsistamme: Voihan sen noinkin ajatella, että meidän aikuisten on aika sairastua ja kuolla. Lapsia ei saisi rokottaa. Noin ymmärsin sinun tarkoittavan.

Oikeinko ymmärsin

Olisi mielenkiintoista tietää, miksi joulukirkossa voi kokoontua, mutta ei muualla. Eikö virus tartu kirkossa?

Ihmettelevä

Lounais-Suomen Avi:n rajoitukset eivät koske julkista uskonnon harjoittamista, eivätkä tästä syystä suurta osaa seurakunnan toiminnasta. Yleisötilaisuuden määritelmä on kokoontumislaissa, jonka soveltamisalan ulkopuolelle on rajattu julkista uskonnonharjoittamista varten järjestetyt tilaisuudet. Suurin osa seurakunnan tilaisuuksista on uskonnollisia tilaisuuksia. Myöskään henkilömäärärajoitus ei koske jumalanpalveluksia tai kirkollisia toimituksia. (Somero-lehti 17.11.2021).

Toimitus