Kiitosta ja risuja

0

Kiitosta Kaskistontien aurauksen hyvästä hoidosta, mutta risuja sille piha-auraajalle joka työntää mahdottomat lumikasat pihoilta valtion tielle aiheuttaen suuria valleja. Ne ovat erittäin vaaralliset, kun niihin yllättäen ajaa. Tai merkitse vaarapaikka edes jotenkin.

Lumikasavaara

Eikö vaaleissa vieläkään voida ottaa käyttöön nettiäänestystä? Olisi koronaturvallista, ekologista ja säästyisi kustannuksia.

Äänestäjä

Rakettien räjäyttely on turhaa ympäristön roskaamista ja saastuttamista. Rahat Kiinaan, ei mitään tekemistä kestävän kehityksen kanssa. Järkevämpiä kulutustapoja keksii kuka tahansa. Somerolla kaupat edelleen sallivat rakettimyyjien markkinat tiloissaan, muualla ruvettu jo rajoittamaan.

Räks ja poks

Välillä nuo kauppareissut rasittaa, kun sisääntuloaulassa pakkokaupataan milloin mitäkin. Kun ei sitä nyt maidonhakureissulla jaksa ryhtyä vaihtamaan puhelinliittymää tai sähkösopimusta, saatikka ostamaan talon katolle aurinkopaneelijärjestelmää tai ruveta pelastamaan maailman lapsia, eläimiä tai vähävaraisia. Vaikka kauppaan sisään mennessä sanoo pakkokauppaajille ”ei kiitos”, eikös jo kaupasta lähtiessä olla taas kimpussa.

Ei on ei

Kiitos seurakunnan pastorille jouluaaton hartaudesta Someron kirkossa! Tilaisuus oli lämmin ja harras. tuli hyvä mieli. Olit hyvä!

Mukana ollut

Kuinkakohan paljon koronatapauksia Somerolla oikeasti on, kun ei enää pääse testeihin, vaikka on oireinen. Alle 12-vuotias, ei riskiryhmäläinen tai varma altistus, ei testata.

Vain flunssa(ko)