Laitalainen hyväntekeväisyyskonsertti huipentaa keräyksen

0
Kimmo Lindegren

Teksti Timo Kalenius

Laitalainen Joulu hyväntekeväisyyskeräys huipentuu tänä vuonna hyväntekeväisyyskonserttiin, joka järjestetään monitoimitalolla joulukuun 19. päivä.
Tilaisuuden juontaa Juha Wiskari ja konsertissa esiintyy kuusi eri kokoonpanoa, joissa on mukana tunnettuja paikallisia muusikoita.
Kaikki esiintyjät ovat mukana talkoohengellä ja näin konsertissa saadut tulot menevät lyhentämättöminä Someron vähävaraisille perheille ja vanhuksille. Varat jakaa eteenpäin Someron MLL ja Someron diakonia.
– Konsertin musiikki on pääasiassa jouluista, mutta konserttimuodossa mennään ja mukana on toki paljon muutakin musiikkia, kertoo konsertti-idean isä Kimmo Lindegren.

– Esiintymässä ovat muun muassa Pekka ja Anne Leppälä, Heikki Ilmonen, Vesa Toukkari ja Juha Wiskari omilla yhtyeillään sekä Jaana Viitamäki. Itse olen mukana kahdessa eri kokoonpanossa, lisää Lindegren.
Konsertissa on myös väliaika, jolloin on mahdollisuus nauttia Monokkaiden ylläpitämältä pisteeltä glögistä kera pipareiden. Myös arpajaiset järjestetään muhkeine palkintoineen, jotka on saatu lahjoituksina 35 paikalliselta yritykseltä.
Someron Esan järjestysmiehet vastaavat turvallisuudesta ja tarkistavat kaikilta paikalle saapuvilta koronapassin ja samalla suosittelevat maskin käyttöä.
Käteistä rahaa pitää varata mukaa, sillä korttikauppaa ei hyväntekeväisyystilaisuudessa käydä.

Esiintyjät, Laitalainen Joulu -konsertti

Vanhat toivot
Hessu Ilmonen Band
Kimmo Lindegren & Kuutamolla
Lounge Potatoes
Hualettomat Heinämiähet feat. Neiti Aino
Jaana Viitamäki
Juha Wiskari