Lounaismaan Osuuspankin omistaja-asiakkaat äänestivät edustajiston vaaleissa 4.–17.11. ja valitsivat keskuudestaan edustajiston seuraavaksi neljäksi vuodeksi.

Edustajistoon valittiin 50 jäsentä 123 ehdokkaan joukosta. Mukana on seitsemän somerolaista: Kari Ahlbom, Marjaana Laine, Markku Mäki-Teeri, Minna Nikkanen, Tommi Palomäki, Jaakko Salo ja Mikko Virtanen.

Edustajistoon valittiin: Kari Ahlbom, Kaarlo Alanko, Jouni Eskola, Arto Fagerström, Maarit Haapanen, Markku Haavisto, Elsi Helenius, Johanna Hento, Eero Hirvikoski, Jussi Huhtala, Timo Huokuna, Sirkka-Liisa Ilvonen, Eetu Jansson, Antero Jokinen, Saara Jokinen, Vesa Jokinen, Arttu Karhulahti, Marja-Leena Korpela, Juho Korvenoja, Kristiina Kymäläinen, Arttu Laasonen, Marjaana Laine, Esa Laukkanen, Marja Leppähaara, Harri Lindholm, Sofia Martyugova, Markku Mäki-Teeri, Kari Niinistö, Pirjo Niittonen, Minna Nikkanen, Saku Nikkanen, Tommi Palomäki, Jorma Peltonen, Mervi Puosi, Eero Pura, Maija-Stiina Rahkonen, Jukka Rantanen, Marja Ruokonen, Iida Räike, Kalle Räike, Lotta Saarenmaa, Tiina Salminen, Jaakko Salo, Mauri Sinnelä, Juha Talviniemi, Timo Tammi, Jyrki Tulander, Simo Vesa, Irmeli Vinnikainen ja Mikko Virtanen.

Edustajiston jäsenistä 19 on naisia ja 31 miehiä. Mukana on niin opiskelijoita, palkansaajia, yrittäjiä kuin eläkeläisiäkin. Edustajiston jäsenistä 20 on ensikertalaisia ja 30 tuli valituksi uudelleen.

Edustajisto käyttää pankissa ylintä päätösvaltaa. Varsinaisessa edustajiston kokouksessa muun muassa päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja toimitusjohtajalle edelliseltä tilikaudelta. Edustajiston kokouksessa valitaan myös tilintarkastaja ja hallintoneuvoston jäsenet sekä päätetään isoimmista lahjoituksista.