Sami Koivisto K-Rauta Someron uudeksi kauppiaaksi

0
Sami Koivisto on puumiehiä, joten kauppiaan oma suosikki K-raudan tuotevalikoimasta on kotimainen puu.

Sami Koivisto otti joulukuun alusta hänelle tutun K-Rauta Someron yrittäjävastuulleen. Kauppiasuransa nyt aloittava Koivisto lupaa, että kauppaa ja sen valikoimia kehitetään koko ajan, jotta se vastaa alueen kuluttaja- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Koivisto on toiminut viimeiset kolme vuotta K-Rauta Someron myymäläpäällikkönä, joten kauppa ja sen asiakkaat ovat hänelle tuttuja.

Rautakauppaura alkoi kuitenkin vuonna 2006 varastomiehenä Salon Rautiassa. Matkan varrella osaamista ja kokemusta on karttunut erilaisissa myyjän tehtävissä.

Kauppiasurassa uutta kauppiasta kiehtoo yrittäjyys ja sen mukanaan tuoma vastuu sekä mahdollisuudet. Myös päivien erilaisuus ja jatkuva uuden oppiminen innostaa.

– Mahtavaa päästä rakentamaan kauppaa ja sen valikoimaa kuluttaja- ja yritysasiakkaita sekä henkilökuntaa kuunnellen ja Suomen johtavan rautakauppaketjun tuella, Koivisto iloitsee.

Someron K-Raudan myymälä työllistää kauppiaan lisäksi 12 henkilöä.

– Myymälää on kehitetty kolmen vuoden ajan paljon, eli isoimmat muutokset on tehty. Markkina ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat kuitenkin koko ajan, joten kaupan on muututtava ja kehityttävä mukana. Hyväntuulinen, hyvin toimiva asiakaspalvelu on kaiken a ja o, Koivisto tietää.

– Palaute on tervetullutta, sen pohjalta pystymme rakentamaan kaupastamme entistäkin paremman, hän vinkkaa.

Omaksi suosikikseen tuotteiden valikoimasta Koivisto löytää kotimaisen puun, joka on aina lähellä hänen sydäntään. Myös ulkoporealtaat viehättävät.

Sami Koiviston perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi päiväkoti-ikäistä lasta sekä kaksi teini-ikäistä.

Kauppiaan työasioihin tuovatkin sopivasti vastapainoa perheen kanssa yhteinen tekeminen ja harrastukset, joita ovat rumpujen ja kitaran soitto, kuntosali sekä paini, jossa Koivisto toimii juniorivalmennuksessa.