Sisätilat kiinni, jääreitti auki

0

Liikunnanharrastajien painajaisuni kävi toteen: Vuoden alusta liikuntapaikat suljetaan ainakin kahden viikon ajaksi. Kiinni ovat joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat, kuten myös yleiset saunat sekä uimahallien allastilat ja niiden välittömässä yhteydessä olevat pukuhuonetilat.

Myös kulttuurinharrastajat jäävät paitsi harrastustilojaan, sillä tanssipaikat sekä kuorolaulutoimintaan, harrastajateatteriin tai muuhun vastaavaan ryhmäharrastustoimintaan käytettävät tilat suljetaan.

Mutta kun suosituksilla ja neuvoilla ei koronaa ole saatu kuriin, on otettava järeämmät aseet käyttöön.

Somerolla harrastustoimintaan saatiin nyt kuitenkin kuin tilauksesta auki paikka, missä voi niin hiihtää, luistella kuin seurustellakin. Kunhan muistaa yleiset koronasuositukset.

Havuharju–Hovimäki -jääreitti onkin heti saanut väen liikkeelle. Ainakin kelit suosivat nyt, joten sinne vaan harrastamaan ja nauttimaan.