Huoltorakennus viipyy resursseista johtuen

0
Hovimäen päärakennus.

Hovimäen huoltorakennuksen rakentaminen on viivästynyt. Sitä ei päästy viime vuonna aloittamaan. Tekninen lautakunta päätti hakea lisämäärärahaa, jotta lisärakennus saadaan toteutettua tämän vuoden puolella.

– Viime vuonna lisärakennusta varten ei juurikaan ehditty tekemään mitään toimenpiteitä. Pääosin se on johtunut meidän resurssitilanteestamme, että aloittamaan ei ole päästy, tekninen johtaja Marko Mäkinen kommentoi.

Kaupunginhallitukselta ja edelleen -valtuustolta haetaan 100 000 euron lisämäärärahaa huoltorakennuksen tekemistä varten tänä vuonna. Kaikkiaan uuden huoltorakennuksen kustannusarvio on 180 000 euroa.

Hovimäessä on pärjäilty tähän asti vanhan huoltorakennuksen kanssa. Se on joka tapauksessa tarkoitus korvata nyt uudella.