Jaksaa, jaksaa…laittaa maskin roskiin

0
kuva Riitta Salmi/TS

Kuntosalin käyttäjät, älkää vetäkö itseänne niin piippuun, ettette jaksa enää laittaa maskejanne pukuhuoneen roskikseen. On epämiellyttävää, kun jätätte ne penkeille ja naulakkoon.

Huono kunto?

Somerolla on monta mukavaa ruokapaikkaa hyvällä tunnelmalla ja maistuvalla menulla. Hienoa, jos ne pärjäävät ja voidaan saada vaihteluakin. Käydääs syömäs, niin ravintolat menestyvät ja säilyvät!

Joka päivä tai ainakin kerran viikossa

Kun seutukunnassa on kaksi kuntaa, niin ei voi samalla olla olematta myös seutukunnan halvin.

The bright side of life

Jos palvelut vähenevät Somerolla, ainakin taksikuskit vaurastuvat lisää. En kyllä kadehdi.

Ei helppo ammatti

Kiitokset Härkätien loppiaistulista. Erityinen kiitos Kultelaan, todella vaikuttavaa!

Hyvä Somero

Miksei Suomi Finland liity Natoon nyt, kun siihen on erittäin hyvät mahdollisuudet. Siellä voidaan vetää ovet kiinni, ja silloin on myöhäistä. Ei tällainen avoimien ovien taktiikka ikuisuuksiin jatku, järki käteen. Venäjäkin on vähän suosiollinen. Ja eteen se tulee kumminkin.

Kunkku

Miksi somerolaiset aina valittaa ja valittaa, nytkin niin tärkeästä asiasta kuin susien kaatoluvista? Tulkaapa tänne itse asumaan koirienne kanssa Somerniemen suurten metsien keskelle. Varmasti huomaatte mitä täällä jo liikkuu laumoittain. Karjatilalla eläimet vaarassa päivittäin.

Kummallista

Yksi koronapassin käytön laajentamista koskevan hallituksen esityksen keskeinen puute on se, että siinä ei käsitellä lainkaan välillistä syrjintää. Koronapassin mahdollistamaa erilaista kohtelua perustellaan sillä, että jokainen henkilö voi halutessaan ottaa rokotteen. Tämä on vähän kuin hinduismin harjoittaminen kiellettäisiin Suomessa, ja syrjintä oikeutettaisiin sanomalla, että uskonnonvapautta ei ole rajoitettu, koska hindut voivat halutessaan kääntyä kristityiksi.

PYKE

Soittajille kiitos kauniista musiikista Someron kirkossa sunnuntain jumalanpalveluksessa.

Nauttinut

Miten on mahdollista, että Somerolla kuuluu vaikka mitä radiokanavia, mutta ei Yle Mondo. Sehän on Yle-kanava.

Kuuntelija