Kiitosta ja kehua, huolta ja murhetta…

0

Someron ennakkoäänestysprosentti loistaa alhaisimpana. Haluavatko somerolaiset terveydenhuollon loppuvan omalta paikkakunnalta? Äänestämättömyys kertoo siitä.

Miksi

Kiitos, Johannes Koroma! Todella hyvä kolumni.

Järjen käyttö on sallittua

On ihmisiä, jotka eivät voi terveyssyistä käyttää maskia, tai maksaa ruuan kotiinkuljetuksesta. Ruokaa on pakko ostaa itse. Teille Kiusallista ja Maskipakko. Ehkä jäätte itse kotiin maski naamalla.

Turhaan mulkoilette

Kiitos tytöt kolmosrokotteen saamisesta 12.1. monitoimitalolla! Emmepä ole saaneet koskaan niin hyvää palvelua kuin keskiviikkoaamuna Somerolla hymyn kera.

Pirjo ja Kalevi S.

Netistä löytyy hyvin yksityiskohtainen urheilukentän suunnittelu-, rakentamis- ja mittausohje. Säästyy helposti 30 000 euroa.

Rakennusmestari evp.

Suuret kiitokset Someron hammashoitolaan Mika Maijalalle. Erittäin hyvää ja ammattitaitoista palvelua.

Alokas 2022

Kyllähän suurin pulma Someron seudulla on ihmisten vähyys. Avantouinti on hyvä keino saada ruskeaa rasvaa ja sitä kautta puhtia myös väkiluvun kasvattamiseen.

Voi voi sentään

Sinä täysin heijastiton, nuori polkupyöräilijä Pappilantien ja Turuntien risteyksessä autokaistalla torstai-iltana kuuden maissa! Tajuatko yhtään, miten lähellä olit jäädä kääntyvän pakettiautoni alle?

Sydämeni hakkaa pelästyksestä vieläkin

Capitolin vallankaappauksesta on jo yli vuosi, mutta suurin syyllinen lomailee Floridassa ja suunnittelee paluuta presidentiksi. Ihmeellinen maa tuo USA.

Not guilty?

Miksi nykyelokuvissa ja -sarjoissa vieläkin näytetään tupakointia? Eikö sen jo voisi jättää pois?

Katsoja

Mitähän siitä tulisi, jos me kaikki veisimme lemmikkieläimemme työpaikoillemme jalkoihimme pyörimään. Pitäisi varmaan kysyä yhdeltä säämieheltä.

Katsoja