Kiitosta, kummastusta, vimmastusta…

0

Kiitos toimittaja Merja Ryhtä kolumnista 31.12. 2021! Olipa ihastuttavaa ajattelua ja elämänasennetta, säilytän kirjoituksen. Kiitos myös Michael Fahmylle 4.1.2022 kirjailija Abdulrazak Gurnah -kolumnista, mielenkiintoinen, tärkeä kirjoitus!

Innostusta ja myötätuntoa opetteleva lukija

Päiville paljon kiitoksia kirkkokorteista!

Max

Eikö vaaleissa vieläkään voida ottaa käyttöön nettiäänestystä? Olisi koronaturvallista, ekologista ja säästyisi kustannuksia.

Äänestäjä

Suomen luonto on muka surkeassa tilassa, ja sen torjumiseen pitaisi uhrata miljardeja veronmaksajien rahoja. Ehdotan kansalaiskolehtia lahopuun suojeluun.

Make

Korona kuriin. Niinpä. Muualla maailmassa kaupoissa on maskipakko. Miksi ei Suomessa? Rokotuksesta kieltaytymisestä lankeaa muun muassa Itävallassa tuhansien eurojen sakot. Suomessa vain suositellaan ja sairastetaan.

Maskipakko

Ilmeisesti Somerolla on tyhjänä helposti käyttöön otettavia tiloja, kun uusia käytössä olevia myydään.

Turhia tiloja?

Vai siis ”Pienen ja turvallisen koulun edut peittoavat eurosäästöt 6–0”. Silloinhan tasapuolisuuden nimissä pitäisi rakentaa Somerolle muutama 10 uutta kyläkoulua! Että kaikki Someron lapset pääsisivät nauttimaan ”pienestä ja turvallisesta koulusta”

Eli kustannuksista viis?