Mikä ollut paras / pitävin lupauksesi?

0

– Olen joka vuosi luvannut, että seuraava vuosi on vähän parempi kuin edellinen. Vaikka pienin askelin, jos ei enempää. Se on paras lupaus, Mirva Salmi uskoo.

– Minä olen pitänyt siitä lupauksesta, että saan joka joulu uuden joulukalenterin, sellaisen herkkukalenterin! Luca Aaltonen maiskuttelee muistojaan.

– Minulle, joka en vielä koskaan ole tehnyt uuden vuoden lupauksia, on paras lupaus se, etten tee lupauksia. Muutokset elämässä tapahtuvat toisella tapaa, Heli Santavirta filosofoi.

– Lupauksia on ollut, niin ettei niitä edes muista. Mutta tämän vuoden parhaan tein lupaamalla, että pikkupoika pääsee saunaan uutenavuotena. Hän oli jouluna pikimmiten käymässä, Hannu Paronen sanoo tunteikkaasti.

– Mitään hirveän spesifiä tämä ei ole, mutta olen päättänyt tehdä niin kuin minä haluan tehdä, enkä vain niin kuin muut haluavat. Siihen lupaukseen olen ollut aina tyytyväinen, Meri Veikkola luotaa tulevaa.