Miten käy somerolaisten ehdokkaiden? Seuraa tulosiltaa Somero-lehden verkkosivuilta

0

Somero-lehti tarjoaa lukijoilleen aluevaalien tulospalvelun verkossa. Palvelu kertoo tällä sivustolla sunnuntaina kello 20, miltä uusi hyvinvointialueen aluevaltuusto näyttää heti ennakkoäänten jakauman tultua julki. Sivustolla seurataan laskennan edistymistä ja kerrotaan lopullisen tulos.

Tulospalvelusta voit katsoa myös, pääsevätkö somerolaiset ehdokkaat läpi ja miten Somerolla äänestettiin.

Varsinais-Suomen tulosten lisäksi palvelusta löytyvät tiedot koko Suomesta ja muista hyvinvointialueista.

ALUEVAALEISSA valitaan Varsinais-Suomeen ensimmäinen aluevaltuusto, joka vastaa koko maakunnan sosiaali-, terveys ja pelastuspalveluista. Sunnuntaina selviää, ketkä ovat ne 79 valtuutettua, jotka päättävät Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asioista.

Aluevaltuuston työ alkaa tämän vuoden maaliskuussa. Varsinais-Suomen uusi hyvinvointialue aloittaa ensi vuoden alussa.