Röhiseville ihmisille ja muille

0
kuva Riitta Salmi/TS

Olipa kerran synkkä ja myrskyinen yö. Onneksi oli Maavirran taksi ja Tuomo. Lämmin kiitos. Jälleen.

Sirkku

Suurkiitos vanhan seurakuntatalon ulkovarastorakennuksen upeasta tähtikoristeesta ja ikkunavaloista. Tuli hyvä mieli hautausmaakävelystä.

Nauttinut

Maskittomat, röhivät ihmiset: Someron ruokakaupoissa on maskisuositus!

Kiusallista

Someron seudulla on edelleen liikaa peuroja. Susi pitää peurakantaa kurissa. Pihalle tulevan häirikkösuden voi tarvittaessa poistaa. Mutta miksi hävittää koko lauma? Somerniemen metsissä riittää susille tilaa ja peuranlihaa.

Peurakolari

Someron terveyskeskuksen psykologi Emma Hietarinta kertoi Somero-lehden haastattelussa (Somero-lehti 5.11.2021) tutkittua tietoa kyläkoulujen eduista. Kyläkoulut vaikuttavat lasten hyvinvointiin ja pärjäämiseen tulevaisuudessa. Psykologi toteaa, että ”Pienen ja turvallisen koulun edut peittoavat eurosäästöt 6–0… Hyvinvoiva lapsi ei ole kuluerä, vaan sijoitus”. Tarvitaan kunnon yhteistyötä päättäjien ja kunnan omien asiantuntija-viranhaltijoiden kesken.

Yhteistyöllä kunnon lopputulokseen

Huomio, kun tilaatte nuohoojan, niin kysykää ammattitutkinto ja vakuutus! Eräällä iäkkäällä miehellä oli häkämyrkytys lähellä. Nuohooja oli repinyt kiukaan hormista irti. Saunan savuhormissa on luukku tuhkan poistoa varten. Siis kiuasta ei tarvitse liikuttaa.

Asukkaalle tuli hormin korjausrapattavaa

Koobelle isot peukut hyvästä ja positiivisesta kirjoituksesta. Menestystä sinulle.

Vanha insinööri

Kylläpä oli hieno kolumni Merjalta! Kannattaa lukea ja moneen kertaan: hymy tarttuu ja sen voi valita, opetellakin. Rennosti, murehtimatta.

Carpe diem

Osaavaa ja ystävällistä palvelua MH-Huollossa, minä sain iloisen hymyn ja heti pienen koputuksen, ja homma oli hoidettu.

Kiitos, Kari

Mikä ihmeen karma Someroa vaivaa, kun täällä pyörii kaikenlaisia oman edun tavoittelijoita ja huijareita? Viemärien remonttimiehet (sukittajat), ovi- ja ikkunaremonttimiehet, palovaroitintarkastajat… Kohteena ovat useimmiten ikäihmiset ja tapauksia on useita.

Varovaisuutta uuteen vuoteen

Somerniemen hautausmaalta ovat löytyneet avaimet jouluaatonaattona. Somero-lehden toimituksessa ovat edelleen myös Hirsjärven ladulta 1.1. löytyneet avaimet. Kumpiakin voi tiedustella tuntomerkkejä vastaan.

Toimitus, p. 050 5130 375