Tiisun vinyyli ponnahti listaneloseksi

0
Tiisun 3-albumi nousi fyysisten albumien listalla neljänneksi.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry koostaa viikoittain suomalaisten musiikinkulutusta mittaavat listat. Viikolla 3 listalle nousi myös Somerolta kotoisin olevan Henrik Illikaisen luotsaaman Tiisu -yhtyeen 14.1. julkaistu levy nimeltä 3.

Levy löytyy kaikkien albumien listalta sijalta 20 ja fyysisten albumien listalta sijalta 4.

Tiisu julkaisi levynsä suoratoistona ja vinyylinä.

Suomen Virallinen Lista on viikoittain julkaistava listaus Suomen myydyimmistä äänitteistä ja suoratoistopalveluiden kuunnelluimmasta sisällöstä. Listoja julkaistaan albumeista (TOP 50), singleistä (TOP 20), fyysisistä albumeista (TOP 10) sekä radiosoitosta (TOP 100).

Albumilistan kolmen kärki on The Weeknd Dawn Fm, Haloo Helsinki! Älä Pelkää Elämää ja BEHM Draaman Kaari Viehättää.

Fyysisten levyjen kolmen kärki on Swallow The Sun Moonflowers, Absoluuttinen Nollapiste Nimi Muutettu ja Samuli Putro Taitekohdassa.