Tuntuuko hinnannousut?

0

– Tilanne on katastrofaalinen! Aivan hanurista. Firmat kusettaa ihmisiä, hinnat ovat hirveitä, kun yritykset tuplaavat kaiken aikaa maksujaan. Valtion yritysten yksityistäminen pitäisi lopettaa. Se on antanut yrityksille vallan harjoittaa monopolien tuomia oikeuksia, Mika Mätikkömäki puuskahtaa.

Mika Kavander

– Ne ovat ihan perseestä! Ja sillä sanalla saa lehteenkin laittaa, koska se on totta. Ei palkat nouse, niin kaikki pakolliset menot nousee. Polttoaineiden hinnat ovat kärkipäässä. Kohta on työttömiä meillä vaikka kuinka paljon, kun ei ole varaa työmatkohin. Päättäjiä saisi vaihtaa paljon, Mika Kavanderin tuomio kuuluu.

Anja Kallio

– Aina vain vaikeammaksi menee eläkeläisen eläminen. Eläkkeiden indeksikorotukset eivät enää tunnu riittävän oikein mihinkään. Sähkö tulee maksamaan, ja vielä kun asuu syrjäkulmilla, Anja Kallio huomauttaa.

Raimo Keränen

– Vesi, jätevesi, sähkö, polttoaineet – mitä vielä. Siinä on pakollisia menoja, jotka vaan nousevat. Bensan hinta saisi jo tippua – ei ainakaan nousta. Joku sitä rahaa tarvii, ja meillä eläkeläisillähän sitä on, Raimo Keränen kuittaa sarkastisesti loppuun.