Upea hetki, onnittelut ja kiitokset

0

Hyvä somerolaiset, kun ymmärsitte äänestää omia. Onneksi saatiin yksi puolestapuhuja sinne aluevaltuustoon. Hyviä olisi ollut useampikin.

Katse tulevaisuuteen

Kyllä vielä ehtii korona-ajan vauvabuumiin: töpinäksi vain!

Lisää iloa Somerolle!

Viime kesän upeita hetkiä oli, kun näin pyöräillessä suden. Nyt lauma saadaan ampua kannanhoidon nimissä. Suomi ja se erityinen luontosuhde.

Retkeilijä

Olisihan se pitänyt arvata, että susien ampumisluvista valitetaan.

Voi, voi

Olisi voinut kertoa myös puolueiden äänimäärät ainakin koko Somerolla.

Kokonaiskuva kiinnostaa

Tässä vielä nämä äänimäärät: sosiaalidemokraatit 590, perussuomalaiset 554, kokoomus 520, keskusta 1 487, vihreät 69, vasemmistoliitto 114, ruotsalainen kansanpuolue 6, kristillisdemokraatit 137, nyt-liike 53, liberaalipuolue 1, piraattipuolue 1, kristallipuolue 4, valta kuuluu kansalle -puolue 65 ja valitsijayhdistys Tiina-Eeva Lindström -puolue 1. Yhteensä ääniä annettiin 3 617 kappaletta, joista 15 oli mitättömiä.

Toimitus

Onnittelut Jani Kurviselle! Tsemppiä, rohkeutta ja viisaita päätöksiä sinne aluevaltuustoon. Olet isoissa saappaissa edustamassa meitä kaikkia somerolaisia.

Somerolainen

Suuret kiitokset koronahoitaja Minna Pentille. Teet tärkeätä työtä kuuntelemalla ja neuvomalla näissä koko ajan muuttuvissa koronaohjeissa.

Huolestunut äiti

Kiitos teille, jotka autoitte minut ja autoni pois pulasta.

Nuori hermostunut golfkuski Lahdentiellä

Niin siinä sitten kävi. Saatiin yksi Someron puolesta puhuja. Olisimme helposti saaneet kaksi, jos somerolaiset olisivat halunneet eli käyneet äänestämässä.

Omasta hyvinvoinnista on kysymys

Sain sähkölaskun, oli 30,24 euroa. Kyllä on kallista.

Näin Tampereella

Niinpä Pyke. Ero on kuitenkin se, että rokotuksiin on tieteellinen peruste, ei uskomus. Pulmana taas se, että osa ihmisistä luulee rokotteen olevan uskon asia.

Tiedettä