Vammaisneuvostoon uudet jäsenet

0
Eevi Haho

Ympäristölautakunta nimesi viimeisenä valintansa vammaisneuvoston jäseniksi. Valituksi tuli Eevi Haho , varalle Outi Laine. Neuvoston kaikki jäsenet on nyt saatu valittua.

Vammaisneuvoston muut jäsenet toimikaudella 2021–2025 ovat kaupunginhallituksen nimeämät Riitta Lehtinen ( Riina Lehtinen ) ja Kirsti Kurki ( Kati Fonsell-Laurila ), perusturvalautakunnan nimeämät Minna Kotti ( Ismo Valve ), sivistyslautakunnan nimeämät Reima Anolin ( Irina Ojala-Sirro ) ja teknisen lautakunnan nimeämät Laura Nuotio ( Leena Pyykkö ). Varajäsenet ovat suluissa.

Järjestöjen valinnat vammaisneuvostossa ovat Someron Seudun kehitysvammaisten tuki ry:n nimeämät Maarit Halme ( Auli Lehtonen ), Someron seudun näkövammaiset ry:n nimeämät Marja Ojala ( Kaarina Träff ), Someron Sydänyhdistys ry:n nimeämät Merja Mattila ( Pia Maavirta ), Someron reumayhdistys ry:n nimeämät Birgitta Järvinen ( Pirjo Mattila ) ja Someron Seudun Hengitysyhdistys ry:n nimeämät Mari Kuusinen ( Merja Grönholm ).