Jani Kurvinen aluehallitukseen

0
Jani Kurvinen

Varsinais-Suomen Keskustan yleinen kokous on päättänyt ehdokkaista hyvinvointialueen luottamustehtäviin.
– Olimme valmistelleet kokoukselle huolellisesti pohjaesityksen piirin jo ennen vaaleja sovittujen periaatteiden mukaan. Valinnoissa on huomioitu alueellinen edustavuus, henkilöiden osaaminen ja kokemus sekä vaaleissa saatu henkilökohtainen äänimäärä, kertoo Varsinais-Suomen Keskustan puheenjohtaja Pekka Kuusisto.
Aluehallituksen 1. varapuheenjohtajaksi keskusta esittää naantalilaista Jouni Mutasta, ikääntyneiden palveluiden lautakunnan puheenjohtajaksi Päivi Maisilaa Mynämäeltä, vanhusneuvoston puheenjohtajaksi Merja Lainetta Paimiosta ja tulevaisuuden, tutkimuksen ja osaamisen neuvottelukunnan varapuheenjohtajaksi Julia Koskista Turusta.
Muiksi hallituksen jäseniksi esitetään Jani Kurvista Somerolta sekä Teija Ek-Marjamäkeä Loimaalta.
– Olen hyvin tyytyväinen tänään päätettyyn kokonaisuuteen paikkavalinnoista. Päätöksessä näkyy vahvasti koko maakunta ja kaikkien seutukuntien vahva edustus niin hallituspöydässä kuin lautakunnissakin. Mukana on edustajia pienemmistä kunnista ja suuremmista kaupungeista. Valitsimme myös nuoria vastuullisiin tehtäviin. Tällä joukkueella on hyvä ryhtyä töihin koko maakunnan lähipalveluiden puolesta, kertoo Keskustan aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja Olavi Ala-Nissilä.