Jos korona nyt äkisti loppuisi…?

0

– …niin eipä tulisi mieleen tehdä mitään muutosta matkustamisen suhteen. Olen matkaillut niin paljon viimeisen vuoden aikana. Itävallasta tulin viimeksi laskettelemasta. Olen kolme kertaa rokotettu, käytän maskia, enkä pelkää matkustaa, Sami Tarkkonen vastaa.

Kari Jokiniemi

– En ole kova matkustamaan. Isäni meni joka paikkaan maapallolla, hänellä oli asuntokin Espanjassa. Olen käynyt vain Ruotsissa, Venäjällä ja Saksassa. Vaimoni on nigerialainen, tiedän että sinne meneminen olisi hyvin vaarallista, Kari Jokiniemi vertailee.

Lissu Mäkäräinen

– Periaatteessa en mihinkään. Olen kolme kertaa rokotettu ja ihan vain Forssassa käynyt. En muualla, Lissu Mäkäräinen sanoo.

– En matkustaisi yhtään mihinkään, en ainakaan ulkomaille. Kotimaa on paljon parempi ja omassa kodissa on niin hyvä olla. Viihdyn siellä, omassa huoneessa. En ole koskaan ajatellut meneväni etelään. Kesä tulee varmasti tännekin, Seija Koskinen muistuttaa.