Kevät-Ruokava järjestetään kolmen vuoden tauon jälkeen

0
Raija Holmi (oik.) ja Essi Torkkomäki-Ryhtä

Someron monitoimitalolla päästään huhtikuun alussa järjestämään perinteikäs Kevät-Ruokava -tapahtuma kolmen vuoden tauon jälkeen. Koronan vuoksi on peruuntunut kaksi edeltävää tapahtumaa.
Viikkoa ennen pääsiäistä, 9.4. täyttyvät myyntipaikkojen pöydät lähiruuasta, käsitöistä ja pääsiäiskoristeista.
– Ruokava-messujen myyntipöydille on ollut kolmen vuoden tauon jälkeen mukavasti kysyntää, mutta mukaan mahtuu vielä. Ilmoittautuminen myyjille on avoinna, Raija Holmi Ruokavan järjestelytoimikunnasta vinkkaa.
Messujen yksi tärkeimmistä elementeistä on tarjota kävijöille viihtyisä kohtaamispaikka kevään kynnyksellä. Kolmen vuoden mittaiseksi venyneen koronatauon jälkeen ystävien ja tuttavien kohtaamiselle on paikkansa. Samalla on oiva tilaisuus ostaa lähialueen tuotteita.
Someron Esa tulee järjestämään tapahtuman voimassa olevia viranomaisohjeita noudattaen.

Kevät-Ruokavassa on muun muassa pääsiäiskoristeita…
… ja herkkuja.