Kokeile teemaviikolla digiä

0

Nyt vietetään Uutisten viikkoa, joka ennen tunnettiin nimellä Sanomalehtiviikko.

Edellisten vuosien tapaan monet digilehdet ovat tällä viikolla perjantai-iltaan saakka vapaasti luettavissa, niin myös Somero-lehti.

TS-Yhtymän lehtiä löytyy o-soitteesta tilaajapalvelija.fi/lue. Somerolehti.fi-sivulla on banneri, josta kyseiselle sivulle pääsee. Viikon aikana onkin oiva tilaisuus, paitsi kokeilla digilehden lukemista, myös kurkata mitä muualle maakuntaan kuuluu.

Myös kouluissa vietetään nyt uutisten viikkoa, ja Somerolla myös päiväkotiväki on perinteisesti huomioinut viikon.

Viikon aikana kannustamme lasten kanssa keskusteluun luotettavan tiedon ja vastuullisen journalismin merkityksestä.

Ja ihan jokaista, niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin kannustamme perehtymään oman kotikunnan uutismediatarjontaan. Erityisesti nostamme esiin paikallisuuden merkityksen kaikille alueen asukkaille, yrityksille ja paikallisyhteisöjen toimijoille. Keskeiset näkökulmat liittyvät luotettavaan paikallisjournalismiin ja kotiseutuidentiteetin vahvistamiseen.