Lumikasat hyötykäyttöön, uimahalliin ilmaisaikoja…

0

Iloitaan lumisesta ihanasta talvesta, ollaan ystävällisiä itseä ja toisia kohtaan, otetaan yhteyttä yksinäisiin ja autetaan kanssakulkijoita.

Me kaikki

Auran lykkimät lumikasat voi myös hyötykäyttää. Naapuruston lapset olivat riemuissaan uudesta pyllymäestä.

Vinkiksi muillekin

Teinien vanhemmat, luittehan ajatuksella ”Lähes tosikko”-nimimerkin erinomaisen ja osuvan kirjoituksen 4.2. Somero-lehdestä. Kyseenalaistakaa, mihin lapsosillenne antamanne euronne menevät; mihin kullannuppunne massinne laittavat? Energiajuoman ja viinerin sijaan mieluummin edes sen mopoauton bensaan, että pääsee syrjäkylältä kouluun.

Minä

Voisikohan uimahallissa olla säännöllisesti ilmaispäiviä: tulisi Suomen kenties kauneimman uimahallin tilat paremmin käyttöön. Maksaa aika paljon pitää noin isoja tiloja lähes tyhjillään. Kirjaston käyttö voisi samalla lisääntyä, samoin kahviloiden ja kauppojen. Ilo ja hyöty laajenisi kuin itsestään. Mites on?

Asennetta ja antamista

Sarille kaunis kiitos Matti-muistelosta. Oli se Masa aika heppu ja aikansa ehdoton mestari.

Kaikki aikanaan

Kiitos Veikon koneelle erittäin hyvästä palvelusta.

DNA

Voisi useamminkin syrjäkylillä aurata, pääsisi ambulanssi tai taksi perille.

Voi olla joskus myöhäistä