Mikä kiire aina on?

0

Mahtavaa palvelua matkahuollossa, kannattaa käyttää palvelua. Hinta ja pakettien varmuus, että menee minne pitikin.

Pienyrittäjä

Olipa mukava lukupaketti Meitin Somero! Paikallisuutisten lisäksi henkilöhaastattelut, myös ei niin framilla olevista naamoista virkistävät. Yritin hakea lehden kaveriksi lomapullat, mutta niin olivat konditoriat taas kiinni. No, tästä eteenpäin suoraan markettiin, löytyy sitä sieltäkin, eikä tarvitse joka kerta pettyä ja perua.

Pullahiiri

Ikävää, kun samaa harrastusryhmää vetää useampi ihminen, jotka eivät selkeästi tule toimeen tai kommunikoi keskenään. Annetaan eri infoja ja ohjeita. On erittäin kiusallista osallistujille ja myrkyttää ilmapiirin. Miksi organisaatio ei puutu, vaikka palaute annettu. Ikävä vaihtaa lajia tällaisen takia?

Onko pakko

Pohjolan Liikenne lopettaa bussilinjan Helsinki–Somero välillä. Kaupunkien välillä pitää säilyttää suora yhteys, jotta autotonkin pääsee kulkemaan.

Sukujuuret Somerolla

Niin, jos mielipidekirjoittajan ostosreissut siirtyy muihin kaupunkeihin nopeusrajoituksen pienentämisen johdosta, on tuo mielestäni aika löyhä syy. Keskustan kapeahkoilla sivukaduilla ei kuitenkaan mielestäni yli 30 km/h ole mukava ajaa, koska pihoista ja sivukaduilta voi muita tienkäyttäjiä tulla nopeasti tielle, joten 30 km/h aluerajoitus voisi olla ihan paikallaan. Kuitenkaan ajomatkat ajallisesti eivät pitene tämän kokoisessa kaupungissa. Hidastetöyssyistä olen samaa mieltä, näitä ei pääkadulle ole järkevä asettaa. Ennemmin vaikka suojatievaloja, joissa siis suojatiemerkkien kohdalle tulee valotolpat, jotka valaisevat suojatien ylityspaikat kirkkailla ledeillä. Nämä tuttuja isommista kaupungeista.

Terveisin turkulainen

Jos on kiire, voi mennä ohikulkutietä. Tärkeämpää on lasten turvallinen liikkuminen. 30-rajoitus keskustaan.

Mikä kiire aina on?

Suomi on uusi olympiamestari! Hei!

Kiekkofani

Pitäisiköhän Suomessakin eduskunnan äänestää siitä, että Karjala ja Petsamo ovat osa Suomea?

Helppoa

Ovi Natoon on Suomelle auki ja sitä Suomen johto käy vähän väliä tarkistelemassa, onko se vielä auki. Kannattaisi mennä ovesta, kun se on vielä auki. Myöhäistä on enää siinä vaiheessa, kun Venäjän johto suuntaa ydinohjukset kohti Helsinkiä.

Natoon heti!

Kiitokset Vanhan Härkätien auraajille tosi hyvästä tämän talven lumien aurauksesta. Työt tehdään ajallaan ja asukkaat otetaan huomioon. On turvallista liikkua.

S.L.