Minne talviurheilemaan?

0

Metsäautotielle perustettu Metsäkoivulan perinteisen tyylin hiihtolatu on Someron uusimpia hoidettuja reittejä. Edestakaisin hiihdettävä, pituudeltaan yhteensä 3 kilometriä. Latu ajettu 1.2. Vaativuudeltaan helppo, sopii kaikenkuntoisille. Noin puolivälistä pääsee Pontikkapuron laavulle.

Metsäkoivulan polku on tällä hetkellä jäinen. Jyrkillä kallioilla on oltava äärimmäisen varovainen, pudotukset ovat jopa noin 30 metriä.

Muut ladut: Havuharju-Hovimäki jäälatu, hiihtoreitti perinteiselle ja vapaalle tyylille. Pituus 6,8 km/suunta. Liikkuminen jäällä aina omalla vastuulla.

Rankkulan kuntorata, valaistu reitti 1,5 km ja 1,7 km. Perinteinen ja vapaa tyyli. Ajettu 31.1. Pitkäjärven kuntorata, valaistu reitti 2 ja 3 km. Perinteinen ja vapaa tyyli. Ajettu 31.1. Pitkäjärvi, taukotuvan peltolenkki, noin 2 km, perinteinen tyyli. Ajettu 31.1. Ämyrin kuntorata, valaistu reitti 800 m ja 2,4 km. Vapaa tyyli. Ajettu 31.1. Ämyrin metsälenkki, perinteinen 5 km. Ajettu 31.1. Esakallio-Hovimäki, perinteinen latu noin 8 km/suunta. Ajettu 31.1. Akustin puisto, ei ajettu. Ruunalan koiralatu, ei ajettu.

Luistinradat: Havuharju-Hovimäki retkiluistelureitti. Pituus 6,8 km/suunta. Reitin alussa napakelkka. Aurattu 19.1. Jäähallin ulkojääkaukalo. Joensuun koulu. Kirkonmäen koulu. Pitkäjärven koulu. Oinasjärven koulu. Häntälän kyläkeskus.

Pulkkamäet: Havuharjun pulkkamäki. Rankkulan pulkkamäki. Pitkäjärven pulkkamäki.