Mitä kuuluu hyvään arkeen?

0

– Ihan perusasioita, opiskelua ja urheilua sekä sellaista omaa aikaa. Eniten siinä tykkään kavereiden ja perheen kanssa olemisesta ja kirjojen lukemisesta. Avantouinti on ihan kivaa, mutta koronan takia sitä ei ole päässyt harrastamaan, Johanna Witka vastaa iloissaan.

Ritva Hynninen

– Terveys on tietysti ihan ykkösenä, mutta myös arjen viettäminen elinkumppanin, aviopuolison kanssa. Arki lähtee hyvästä aamupalasta, koirien ulkoiluttamisesta, ystävistä joille voi soitella ja perheestä, Ritva Hynninen pohtii.

Milja Lampo

– Lepoa. Teen vuorotöitä, tehnyt jo vuosia ja siinä lepäämisen arvostaminen tulee tärkeäksi. Tietysti rästityöt pitää hoitaa ja ajallaan – sekin kuuluu siihen hyvään arkeen, Milja Lampo nyökkää.

Jorma Inkivaara

– Se on jo aika paljon rauhallisempaa kuin oli aikaisemmin. Ei ole enää niin paljon työkiireitä. Mutta aina jotain on, talvi teettää ylimääräistä työtä syrjäkulmilla asuvalle, Jorma Inkivaara vertaa.