Päättäjät antakaa nuorille mahdollisuus rakastua Someroon

0

No niin, voisiko joku vihdoin selkokielellä selittää, miksi ihmeessä urheilukentän ”väistötilat” halutaan myydä, kun ne ovat kokonaisuudessaan käytössä ja vieläpä erittäin tärkeälle kohteelle? Miettikääpä mitä sitten tapahtuu, kun nuoret jäävät ilman paikkaa! Ja samaan aikaan kehdataan puhua tulevaisuuden toivoista, panostamisesta sekä kaupungin kasvun ja viehätysvoiman lisäämisestä.

On silkkaa piittaamattomuutta luopua tilasta, joka on otettu niin hyvin vastaan, ainakin tilanteessa jolloin tulevasta ei tiedetä. Ei ole vaihtoehto, että nuorisotilaa ei ole, saati hankkia väistötilaa väistötilan tilalle.

Myöntäkää tekopyhyytenne päättäjät, tai nielkää ylpeytenne ja toimikaa! Tähän ei voi vaatia yksityisiä toimijoita mukaan, on kaupungin tehtävä tarjota ikään kuuluvat palvelut väestölleen.

Emmekö halua antaa näille nuorille syytä ”rakastua Someroon”, alitajuista sidettä pysyä kaupungissa, investoida tulevaan? Lisäksi järjen pitäisi kertoa, ettei nuori halua viettää vapaa-aikaansa vaikkapa kouluun liitetyissä tiloissa, ja oma porukka ja ympäristö ovat kultaa kalliimpaa tuossa iässä! Kaikki eivät yksinkertaisesti mahdu samaan saliin, varsinkin hiljaisemmat ja ujot tarvitsevat oman olonsa ja ”kolonsa”, joita väistötiloilla on ollut tarjota.

Ja miettikääpä: miksi nuori haluaisi jäädä opiskelemaan, saati töihin tai tuottamaan kaupunkiin, joka ei ole häntä arvostanut aikanaan? Menkää itseenne ja pysähtykää hetkeksi. Mikä todella on tärkeintä? Lopettakaa selittely ja tekosyyt, sanokaa edes suoraan, jos ette arvosta tätä ikäryhmää ja ajatuksissa on pelkästään nyt rahaa tuova sukupolvi ja oma p###e.

Ex-nuori, nykyinen veronmaksaja