Työnhaku menossa

0

Alkuvuosi ja kevät, varsinkin lähestyvä kesä ovat suosittua työnhakuaikaa.

Esimerkiksi verkkosivu Duunitorilla vuoden suosituin hakupäivä osuu perinteisesti alkuviikkoon ja helmikuuhun. Viime vuonna huippupäivä oli maanantai 1. helmikuuta. Silloin yli 25 000 sivuston vierailijaa haki avointa työpaikkaa.

Muitakin sivustoja löytyy, ja nopeahkon katsauksen mukaan Somerolla olisi tarjolla muun muassa torimyyjän, myyjän, lähihoitajan, sairaanhoitajan, hitsaajan, tarjoilijan, kokin, tehdastyöntekijän ja kirvesmiehen paikat. Myös pankkiin haettiin kesätyöntekijää, samoin ikäihmisille lähihoitajaa ja henkilökohtaista avustajaa.

Somero-lehti kokoaa avoimia työpaikkoja 18.2. ilmestyvään Meitin Someroon sekä sen myötä myös verkkosivuille. Silloin näemme, millaista tarjontaa meillä on työpaikoissa kesäksi tai ehkä jopa pidemmäksikin ajaksi. Työnantajien kannattaa siis olla jo nyt yhteydessä Somero-lehden myyntineuvottelijoihin.

Omassa paikallislehdessä työpaikkailmoitus nousee esiin ja paikallisten osaajien silmiin.