Ällin Kallen kioski saa kannatusta

0
Rinnakkaistielle suunnitellaan liikenneympyrää.

Silloin kun maito vielä haettiin maitotonkissa kuorma-autolla, niin niissä ja maitolaiturissa luki nelinumeroinen luku, joka oli tonkkien ja tilan yksilöivä tunnus. Meillä se oli 1045. Siinä 10 tarkoitti autoreittiä ja 45 oli tilan numero reitin varrella. Saattoi siis olla Someron osuusmeijerin reiteillä mahdollisesti vähintään 450 lypsykarjatilaa, jos pelkästään tuosta päättelee.

JL

Olipas kiusallinen taksikyyti, kun taksikuski haukkui kilpailevaa taksiyritystä. Oiva tapa karkottaa asiakkaat, kun käyttäytyy niin lapsellisesti.

Ex asiakas

Löytyykö tietoa, mikä on ollut kunkin tuotantosuunnan kotieläintilojen määrä Somerolla suurimmillaan, tai vaikka nyt vain joinain ajankohtana vaikka 1960–70-lukujen paikkeilla. Tai jos löytyisi peräti aikasarjat.

JL

Ällin Kallen kioski -tilateos on ideana loistava. Ehkä hiukan ylemmäs, vaikka tolpan nokkaan, ettei ole näköesteenä liikenteelle.

Sus sentään

Ällin kioski oli legendaarinen. Sen voisi ehdottomasti nostaa framille osana Someron historiaa.

Merkkarit 10 pennillä

Ydinvoimalat ja ydinaseet pitäisi maailmasta hävittää. Ihmiskunnan hirvittävimmät tuotteet.

Asian ytimessä

Rakennetaan pienoismalli Ällin kioskista ja sen aikaisesta ympäristöstä liikenneympyrään. Varmaan jollakin on kuva siitä, että saadaan alkuperäiskopio samaan tyyliin kuin Esakallio teki Badding-kioskista pihalleen. Mutta siis pienessä koossa, ettei turvallisuus heikkene.

Historia esiin

Hienoa, miten Somerolla on lähdetty auttamaan ukrainalaisia. Järjestetään lipas- ja muita keräyksiä, yhdistykset ja muut lahjoittavat rahaa, annetaan osa lipputuloista ja vaikka mitä. Meillä Somerolla todellakin riittää hyvää tahtoa ja kavereita (vai kuinka se Kolmas nainen lauloi). Ja sitten me somerolaiset vielä todellakin annamme ropomme keräyksiin. Isoja summia pieneltä paikkakunnalta!

Ylpeä meistä

NHL:n venäläispelaajat pitäisi sulkea sarjasta. Varsinkin ne, jotka veljeilevät Venäjän terroristihallinnon kanssa.

Penkkiurheilija