Ällin kioski ympyrään

0
Ely-keskuksen tekemästä liittymäselvityksestä näkyy, miten hyvin rakennettava liikenneympyrä soivittautuu nykyisen risteysalueen sisään. Pohjakuvan copyright Karttakeskus.

Olisipa mukavaa, jos Someron uuden liikenneympyrän keskelle tehtäisiin teos ”Ällin Kallen kioski”, koska kioski oli niillä hujakoilla aikoinaan ennen ohitustietä.

Ani

Olen kaksi kertaa ollut Venäjällä. Vielä kolme vuotta sitten he turistikierroksillaan painottivat Suomen ja suomalaisten pahuutta sodan aloittajina ja Leningradin piirittäjinä. On turha tuudittautua, että siellä aivopesu valheiden voimalla olisi loppunut. Meistä luodaan edelleen viholliskuvaa. Sota on siis todellinen riski.

Pelkään harhaan johdettua Venäjää

Lehti 4.3., Kira Kaupin kirjoitus: Nostan myssyäni! Kerran käynyt rajan takana, eikä tee mieli uudestaan. Kiitos Kiralle!

Ahdistusta koko matka

Huomaa, että baarit on taas auki. Viikonloppuna kuuluu yöllä avoimista ikkunoista huutelu, riitelyä ja tappelun ääniä. Pihoilla ja rapuissa meuhkataan, kylillä terrorisoidaan. Kiroilua, kieroilua ja väkivaltaa sekä sen uhkaa ja pelkoa. Poliisin partion päivystys olisi Somerolle erittäin tervetullutta. Tehkää edes kierros iltaisin tai öisin, saatatte yllättyä mitä ulkosalla näkyy!

Turvaton(ko?)

Raimo Rönkkö sai Somerolla paljon hyvää aikaiseksi. Viimeiseksi jää, että saadaan kauan kaivattu toinen liikenneympyrä. Rönkön muutto tänne oli voitto, mutta poismuutto ikävä tappio. Siinä miehessä on savolaista aikaansaavuutta, mikä täällä niin monilta puuttuu. Ehkä siksi hänellä riitti myös kadehtijoita. Hävetkööt he!

Suuret kiitokset Rönkkö

Nyt on oikea aika auttaa. Tehdään kaikki mitä voidaan.

Ukraina

Nimimerkki Viljelijä (pe 4.3. lehti) tietää, mistä kirjoittaa. Säälle emme voi mitään, siihen on totuttu. Sään salliessa toimittu heti ilman osaamisvajetta.

Kokemusta on