Digiklinikka antaa apuaan, auttaja tulee kotiinkin

Maailma muuttuu koko ajan enemmän internetiin. Pankkiasiat, viestintä ja erilaiset palveluntarjoajat sekä ajanvaraukset toimivat netissä. Puhelimet ja televisiot ovat älylaitteita ja yleisesti ihmisiltä odotetaan näiden laitteiden hallitsemista.

Eläkeliiton Someron yhdistys tarjoaa apuaan kotiin tuotuna tai digiklinikalla Turuntie 14:ssä.

– Toimintaa käynnistetään kevään aikana. Tällä viikolla 3.3. torstai-iltapäivällä on mahdollista käydä digiklinikalla Turuntiellä tutustumassa henkilöihin, jotka auttavat digiasioissa, kertoo Pertti Tamminen, joka on Eläkeliitoon Someron yhdistyksen puheenjohtaja.

Digiauttajat ovat Hilkka Aurinko, Raimo Karttunen, Hannu Lehtonen ja Tuula Saarela. Heihin voi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.