Kiitosta palvelusta, moitetta ilkivallasta

0
Nelikymppinen Mikko Lundén asuu Salossa ja on kansanedustaja sekä K-Market Someron kauppias.

Kokoomus vastasi Someron SDP:n Somero-lehden yleisönosastossa julkaisemaan haasteeseen auttaa Ukrainaa SPR:n keräyksen kautta. Kokoomus lahjoitti 500 euroa SPR:n katastrofirahastoon, joka toimittaa apua Ukrainaan.

Someron Kokoomus

Nyt ei tarvitse kouluja lopettaa Somerolla, saadaan Ukrainasta koululaisia.

Maikki

Kiitos K-Marketille aina mukavasta, huomioonottavasta palvelusta. Erityismaininta kauppiasparille ja kokeneemmille rouville. Mukautuvaa ja pahemmankin päivän pelastavaa kohtelua. Asiakas huomioidaan yksilönä, ja kohtaaminen kassalla on monen ainut ihmiskontakti päivässä! Vaikka jotkin hinnat (luonnollisesti) korkeampia, maksan palvelusta mielelläni. Kiitos kuitenkin myös Härkätien sutjakkaista kassoista, sekä S-Market valikoimasta.

Pienet = isot asiat

Viime talvena muistolehdosta vietiin kynttilät, parina kesänä sieltä on kukat saaneet jalat alleen. Nyt meidän lyhty oli rikottu. Eikö ilkivalta voisi pysyä poissa hautuumaalta, onhan se kuitenkin pyhä paikka.

Saila

Raimo Rönkkö, Hirveläntiellä sekä Kirkkotiellä on nykyään molemmissa 40 km/h:n rajoitukset.

Tarkkaavaisuutta

Voisiko Somerollakin järjestää esimerkiksi hyväntekeväisyyskonsertin Ukrainan hyväksi? Punainen maitotonkka taas kiertämään!

Äijä Somerolta

Ihmetyttää se, että kaupunki myöntää Someron urheiluautoilijoille 3000 euron avustuksen. Nykytilanteessa ei pitäisi avustaa toimintaa, jossa turhanpäiten saastutetaan ympäristöä ja tuhlataan fossiilisia polttoaineita.

Ei moottoriurheilulle

Sehän se kurjaa olisikin, jos Someron vuokrataso olisi surkea. Mitäs täällä sitten enää tekisi, muuttaisi Saloon omistamaan asuntoja.

Oma maa mansikka