Luentoja tunnetaidoista ja tulevaisuuden ennakoinnista

0
Kuva Veera Ojansuu

Somero-opisto järjestää kaksi ajankohtaista luentoa, joiden aiheina ovat tunnetaitojen merkitys elämässä ja tulevaisuuden ennakointi.

Psykologi Emma Hietarinta ja sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja Minna Luoto käsittelevät 21.3. pidettävällä maksuttomalla hyvinvointiluennolla yksilöllisyyttä, tunnetaitoja ja näiden merkitystä elämässä. Ole itsesi ystävä – tunne elämäsi -luento yhdistelee tuoretta tutkimustietoa positiivisesta psykologiasta ratkaisukeskeiseen työskentelyyn.

– Tarjoamme kuuntelijalle tutkittua tietoa sekä käytännön vinkkejä omaan arkeen vietäväksi sekä pohdimme yhdessä, miten voisimme lähteä asioita purkamaan itsekseenkin, pala kerrallaan, avaavat Emma Hietarinta ja Minna Luoto luennon sisältöä.

Toisella, samalla viikolla 22.3. järjestettävällä luennolla tulevaisuudentutkija Marianna Mäki-Teeri vie kuulijat tulevaisuusajattelun ja ennakoinnin maailmaan.

Ennakoinnilla ymmärrystä tulevaisuudesta -luennolla tutustutaan siihen, mitä ennakointi on ja miten se auttaa tulevaisuuden muutoksiin varautumisessa.

Kumpikin luento pidetään Kiiruun koulukeskuksen auditoriossa.