Pakolaisista…

0

Toivotaan että uudet asukkaat tuovat eloa Someron raitille. Tyhjiä asuntoja on nyt aika tarjota heille, saadaan autettua sodan alta tulleita. Kenties asukasluku kasvaa pysyvästi?

Hyvää yhdessä

On olemassa Esko-Juhani Tennilä ja Ilkka-Juhani Takalo-Eskola. Kumpikin on kirjoittanut runoja, mutta vain toinen tehnyt suoperformansseja. Kumman runo mahdettiin lukea?

Meri kiipeilee

Teksti, jota kirjaston runoraadissa käsiteltiin, oli Ilkka-Juhani Takalo-Eskolan, suoperformanssitaiteilijanakin tunnetun tekijän satoa. Kiitokset tarkkaavaiselle lukijalle.

Eija Komu

Olisikohan mahdollista järjestää tuleville pakolaisille asuntoja maalaiskylistä kaupungin keskustan ulkopuolelta? Silloin kylätkin heräisivät enemmän eloon. Toki tarvitaan aitoa auttamisen ja antamisen tahtoa – sitä kai meiltä löytyy? Ideoita työn saamiseksi tarvitaan.

Kyl maar

No juu, koulut saavat lisäaikaa. Ei tästä maailman tilanteesta tiedä, ties vaikka vanhat kyläkoulutkin viel herätettäis!

Robinson Crusoe

Venäjä on nyt ryöstämässä länsimaista omaisuutta itselleen. Miljardien edestä lentokoneita ynnä muita. Eikö nyt lännen pitäisi tehdä diili. Pitäkää vain koneet ynnä muut, kunhan toimitatte samasta arvosta kaasua ja öljyä.

Samalla mitalla