Seuraatko suoratoistokanavia?

0
Antero Paju

– Kyllä niitä vähän tulee katsottua. Netfilix on, ja toisena on Disney lastenlapsille. Niissä on jo ihan monipuolinen valikoima. Emännän kanssa enemmän kuitenkin tulee katsottua ”vanhan ajan” televisiota, Antero Paju vertailee.

Tuija Talvi

– Ne ovat vähän niin kuin tavallinenkin televisio, eli enpä juuri niitäkään katso. En ole tilannut mitään suoratoistopalvelua. Sillä ajalla, kun en televisiota katso, olen ulkona taikka töissä, Tuija Talvi hymähtää.

Sami Pönkä

– Aika vähän. Enkä seuraa tavallistakaan TV:tä, kun ei sieltäkään tule yhtään mitään, Sami Pönkä kieltää.

Niia Lähteenmäki

– Niitä minä en kyllä kerkiä katsomaan. Perheessa muut seuraavat, aika paljonkin. Meillä on Netflix ja Disney. Netflixiä meillä katsotaan varmasti eniten, ja minä katson uutiset, Nina Lähteenmäki nauraa iloisena.