Somerolla laitetaan keskusta pöhisemään

0

6Kaikkien aikojen ensimmäinen Kevätpöhinät -tapahtumaviikko näkee päivänvalon Somerolla huhtikuussa.
Somero-lehden ja Somero sydämessä -yhdistyksen polkaisema keväinen tapahtumaviikko alkaa perjantaina 22.4. ja päättyy 1. toukokuuta.
– Aina kun kaupungissa pöhisee, me ollaan hengessä mukana. Yhdistyksen päätarkoitushan on pitää keskustan aluetta ja Someroa vireänä ja juuri tämä on vireyttä, yhdessä tekeminen, toteaa Somero Sydämessä -yhdistyksen puheenjohtaja Elina Riikonen.

Elina Riikonen

– Yhdessä tekeminen on meille erityisen tärkeää. Yksin ei kukaan jaksa puurtaa, yhdessä kaikki on enemmän. Näkyvyyttä ja kuuluvuutta Somerolle enemmän, työtä vähemmän, hän lisää.
– Ideana on, että yritysten toimipisteissä on erilaisia tapahtumia, tarjouksia, vaikkapa elävää musiikkia, liikuntatuokio, tarjoilua tai tuote-esittelyjä, kertoo Somero-lehden myyntineuvottelija Jussi Ollinen.

Jussi Ollinen

Somero-lehden myyntineuvottelija Mari Männynväli kutsuu mukaan kauppoja, yrityksiä, yhdistyksiä, kahviloita, ravintoloita, palvelualan toimijoita sekä kaupungin ja seurakunnan väkeä.
– Jokainen osallistuja järjestää itse valitseminaan päivinä oman tapahtumansa. Se voi olla pieni tai suuri – kaikenlainen pöhinä on tervetullutta, hän kannustaa.