Sota mietityttää

0
Ukraina on nyt suomalaisten, kuten meidän somerolaistenkin mielissä. Kuva on sodan vastaisesta mielenosoituksesta Turun Tuomiokirkolta. (kuva Ari-Matti Ruuska/TS)

Halusin päästä Somerolla kampaajalle, liikkeitäkin näkyy olevan joka nurkassa. Vai liekö vaan teipit unohdettu ikkunoihin? Joka tapauksessa googletuksen tulos oli surkea! Ei ajankohtaista tietoa mistään, ei liikkeen henkilökunnan esittelyjä, ei sitä oleellisinta: hinnastoja. Eikä nettiajanvarausta, yhdessäkään. Varasin siis ajan Salosta, tiedänpä kenelle menen ja mitä maksaa. Herätys, on 2022!

Pretty woman

Meillä tekevät tuotantopanosten hinnat ja sääolosuhteet enemmän kiusaa kuin ammattitaidottomuus. Suuremman sadon saaminen ei aina johda parempaan katteeseen.

Viljelijä

Lunta on tuprutellut pitkin talvea, mutta ei ilmeisesti vielä 20 senttiä, koska katsomorakennus ei ole romahtanut. (Somero-lehti n:o 96/2020).

Vai onko laskelmissa Moka?

Olen sanonut irti luottamustoimeni varavaltuutettuna paikkakunnalta poismuuton takia. Muutan Saloon vanhusten rivitaloyksiöön 1.4. lähtien. Lopettelen myös mielipiteitteni kirjoittelua valtakunnan lehtiin yrittämällä irtisanoutua ”digiorjuudestani.”

Raimo Rönkkö

Itku pääsi, kun kuulin Venäjän hyökänneen Ukrainaan. Mihin me tässä vielä joudutaan?

Sodan lapsena kokenut

Onko jokaisen sukupolven koettava sodan kauhut tai sen uhka!

Peace

Suomen veteraanit alkavat olla vähissä. Toivottavasti heitä ei saada lähivuosina lisää.

Pelokas

Venäjän tulevaisuuden suunnitelmat pelottavat. Mitä siellä oikein aiotaan? Sitäkään en käsitä, että miksi.

Hämmennyksissä