SoVon reservit jatkavat Kolmosessa

0
Mikko Kaase (etualalla) ja SoVon liigajoukkueen maalivahtina paremmin tutuksi tullut Joel Salonen olivat SoVon reservijoukkueen kantavia voimia kauden viimeisissä peleissä.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voima Futsalin miesten kakkosjoukkue on varmistanut osanotto-oikeuden Futsal-Kolmoseen seuraavalle pelikaudelle. Ainakin alustavasti seura on ilmoittanut jatkavansa pelejään Kolmosessa.

Kuluvan kauden Kolmosen SoVo/2 sai pakettiin viime sunnuntaina Turussa, sikäläisen Palloveikkojen vieraana. SoVo sai pitkästä aikaa jalkeille kaksi täyttä kentällistä pelimiehiä ja onnistui katkaisemaan kevätkauden ankean tappiokierteensä.

Parhaimmillaan somerolaisjoukkue johti ottelua 4–1, mutta kotijoukkue nousi loppuminuuteilla 4-4 (1–2) pistejakoon. Sovolaisista Aapeli Laine (2+0), Joona Helmi (1+1) ja Juho Pettersson (1+1) keräsivät kaksi tehopistettä ja Elmeri Andersson sekä Mikko Kaase saivat tililleen syöttöpisteen.

Oman osuutensa hoidettuaan SoVo-kakkonen on A-lohkon taulukossa kuudentena ja säilyttää lohkon viimeisten pelien jälkeenkin asemansa seitsemän parhaan joukossa. Sarjaan osallistui alun perin kolmetoista joukkuetta, mutta turkulainen FC Kliini ja Salon Wilpas suljettiin luovutusten vuoksi sarjasta.

SoVo/2:n kokoonpanossa kävi kauden aikana yli kolmekymmentä pelaajaa, mutta alle puolet koko katraasta pelasi enemmän kuin kaksi ottelua.

Futsal-Liigan tehomies Arber Istrefi piipahti reservien vahvistuksena yhdessä ottelussa, latoen siinä kymmenen (5+5) tehopistettä. Enemmän maaleja (6) viimeisteli vain toinen liigalaina, kolmessa pelissä mukana ollut Vilho Ståhlström , ja sisäisessä pistetilastossa edelle jäi kuudesti kakkosjoukkueessa pelannut Joonas Reijonen (3+8=11).