Ståhlström mukana EM-karsinnassa

0
Miesten Futsal-Liigassa somerolaisseuraa edustava Vilho Ståhlström lukeutuu lajin suuriin suomalaisiin tulevaisuuden lupauksiin.

Teksti Juha Laakso, kuva Kari Eerikäinen

Someron Voima Futsalia miesten liigatasolla edustava Vilho Ståhlström on valittu Suomen alle 19-vuotiaiden futsal-maajoukkueeseen, joka isännöi ensi viikolla Euroopan mestaruuskarsintaturnausta.
Salolainen Ståhlström, 18, on jo pitkään lukeutunut nuorten maajoukkueen vakiokasvoihin. EM-karsintaan valmistavien leiritysten loppuvaiheissa ryhmässä oli mukana toinenkin SoVon liigajoukkueessa kenttäpelaajana esiintynyt salolaisjuniori, Jaakko Toivonen, mutta hän ei tullut valituksi Janakkalassa tämän kuun 15.–18. päivinä pelattaviin karsintapeleihin.
Suomi aloittaa EM-karsinnan ensi tiistaina ottelulla Bosnia-Hertsegovinaa vastaan ja kohtaa sen jälkeen vielä Kazakstanin sekä Puolan.
Toista miesten pääsarjakauttaan SoVo Futsalin riveissä pelaavalla Ståhlströmillä on tältä kaudelta tilillään neljätoista liigapeliä, joissa hän on saalistanut yhdeksän (7+2) tehopistettä.
Alle 19-vuotiaiden Futsal-Liigassa Ståhlström on edustanut Loimaan Palloseuraa kuluvan kauden aikana yhdessätoista ottelussa ja kerännyt niissä tehosaldon 14+10=24. Kolmessa Futsal-Kolmosen ottelussa SoVon kakkosjoukkueen riveissä Ståhlström on viimeistellyt kuusi maalia.