Tapahtumatietoja vailla

0

Suvi-Someron teko on jälleen alkanut. Eli ei ole yhtään liian aikaista ottaa toimitukseen yhteyttä ja antaa juttuvinkkejä, jos tiedossa on sellaista kesään liittyvää, mistä kannattaa jakaa tietoa.
Korona nappasi edelliskesän tapahtumista ison siivun. Peruutuksia tuli myös viime kesänä, mutta nyt toiveita on ilmassa sitäkin enemmän.
On erityisen tärkeää kertoa meille lehdentekijöille kaikenlaisista tapahtumista, joita paikkakunnalla ollaan järjestämässä. Se ei koske pelkästään teattereita, näyttelyitä ja konsertteja, joista yleensä saamme hyvin tiedotteita, vaan kaikenlaista, mihin väki saa lähteä viihtymään.
Esimerkiksi urheiluun tai liikkumiseen liittyviä tapahtumia kaivataan. Eli jos urheiluseurasi on järjestämässä suunnistusta, jumppaa tai muuta yhteistä liikuntaa, joka on seurasta riippumatta avointa kaikille, niin tietoa toimitukseen. Tapahtumakalenterimme on täysin ilmainen. Siihen listataan myös esimerkiksi tansseja, toreja, kirppiksiä, hartauksia tai lastentapahtumia.
Vaikka hanget vielä hohtavat, niin aurinko jo lämmittää. Ollaan siis yhteyksissä hyvissä ajoin, jotta kesän onnistuminen ei ainakaan tiedonpuutteesta jää kiinni.