Jehovan todistajat kutsuvat muistojuhlaan

0

Jehovan todistajat kokoontuvat perjantaina 15.4. vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan. Mukaan on mahdollista osallistua paikan päällä tai videoneuvottelupalvelun välityksellä.
– Viime vuonna muistojuhlaan osallistui maailmanlaajuisesti ilman fyysisiä kokoontumisia yli 21 miljoonaa henkilöä. Läsnäolijoita oli enemmän kuin koskaan aiemmin Jehovan todistajien toiminnan historiassa. Suomessa järjestetyissä virtuaalisissa tilaisuuksissa oli läsnä noin 28 000 henkilöä, kertoo aluetiedottaja Jukka Helenius.
Somerolla muistojuhla pidetään perjantai-iltana Joensuuntiellä sijaitsevassa Jehovan todistajien valtakunnansalissa. Tilaisuudessa on voimassa kasvomaskisuositus.
– Muistojuhlassa pidettävässä puheessa tarkastellaan Jeesuksen kuoleman merkitystä meille ja vastataan Raamatun perusteella kysymykseen, miksi Jeesuksen piti kärsiä ja kuolla.