Kritiikkiä ja kiitoksia

0

Ainakin yksi päättäjä löytyy Somerolta, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä ja miten asiat ovat. Miksi hänet siitä huolimatta kyseenalaistetaan? Sellaista ominaisuutta päättäjiltä juuri tarvitaan. Mitä tekoa on enemmistöllä päättäjiä, joilla on kokouksissa vain kaksi sanaa, ”kyllä” ja ”paikalla”?

Tuppisuita ihmettelevä

Vastuutonta toimintaa ruokkia kauriita ja peuroja alle sadan metrin päässä Helsingintiestä.

Autoilija

Kiitos sinulle rehellinen mies, joka palautit löytämäsi rahapussin S-marketiin.

AM

Meitä ei kukaan saa koskaan erottaa, ikuinen tämä liittomme on. Ikuinenko myös mestarisäveltäjän suosikkiravintolan nimi? Saattaa olla mukava kehitellä uuteen nimeen sopivia sloganeita: Tule ja ole ollaksesi! Ollaan vaan ja nautitaan! Täällä on mukava Olla! Ja niin edelleen ja niin edelleen…

TangOlla tanssien!

Uusia asukkaita kohtelemme hyvin, suhtaudumme kunnioittavasti ja suvaitsevaisesti. Aika muokkaa yhteistä eloamme sopivaksi kaikille, niillekin, jotka pelästyvät ehkä uutta ja hieman outoa. Ja tontti on 1 euroa, mahdolliset puut kaupan päälle. Muutoin saattaa tulokas ajella ohi – pieni pysyy helposti pienenä jatkossakin, ajattelu varsinkin.

Nähdääs metsä puilta

Onpa ilo katsoa kun KMS Palvelun pojat panee harjaten meidän kadut puhtaaksi! Kelpaa kävellä ja nauttia meidän kauniista keskustasta. Kiitos.

Ihanaa kevättä kaikille

Somerolle saadaan iltaisinkin auki oleva kahvila toukokuussa Hotelli Ollaan. Tätä on kaivattu! Hieno täydennys Someron palveluvalikoimaan. Kiitos yrittäjälle.

Tuleva asiakas

Olisi mielenkiintoista ja oikeutettua kaupungilaisten kuulla, miksi kukaan muu kolmesta haastatellusta ei tullut valituksi tilapäällikön virkaan. Puutteita koulutuksessa tai muussa pätevyydessä, vetäytyminen, haastattelussa ilmenneet asiat kenties? Miksi hakemukset halutaan yhä pitää mukana haussa, vaikka se avattiin uudelleen? Käsittääkseni tämä ihan julkista ja sallittua, nyt jopa perusteltua. Avointa ilmapiiriä alusta alkaen, kiitos!

Soppa syvenee

Lämmin kiitos virpojille kun postilaatikkoon oli jätetty kauniit virpomusoksat.

Ilahduttivat niin

Onpa ”hienoa” tämä Someron kehittäminen? Siirretään tori, kaadetaan puita pois uuden torin tieltä, tehdään liikenneympyrä, koska tulee liikennevalot ja parkkimittarit Joensuuntielle? Suuruudenhulluus on syntymävika ”eikä maksa mitään”. Sitten kun on saanut päähänpinttymät suunnitelluksi, muutetaan pois. Nauretaan, että jopa sain porukkaa höynäytettyä. Päättäjät ja kuntalaiset maksaa tyhjästä.

Seuraan kehitystä

Te ”miehet”, joilla farmarivolvo, miksi piti sunnuntaina kello 14-15 ajaa Peipontieltä kävelytien kautta Rengastielle? Onneksi ei tuolloin ollut lapsia tällä osuudella, sillä yleensä heitä liikkuu matkalla runsaastikin. Toivottavasti tunnette piston sydämessänne ja ihan kävelette seuraavaksi muutaman sadan metrin matkan.

Idiotismia vastaan