Liikenteestä…

0

Törkeä ohitus risteyksessä ryhmittymättä maanantai-iltapäivänä. Uudehko henkilöauto ei huomioinut muuta liikennettä, kun kääntyi kiireellä S-marketiin päin.

Kauhistunut kuski

Kiitos lumenauraajille! Ei taatusti ollut helppo urakka putsata näitten viime päivien tuiskujen jälkiä

Autoilija

Voisiko kauppojen oville laittaa nyt selvästi, toivotaanko kyseisessä myymälässä käytettävän maskia vai ei. maskittomia ihmisiä alkaa jo näkyä siellä, täällä. Minusta liikkeen velvollisuus on laittaa esille suositus, mikä on käytäntö juuri kyseisissä tiloissa. kaikilla myyjilläkään kun ei ole enää maskeja. Ymmärtääkseni suositus on yhä voimassa koko Varsinais-Suomessa muilla paitsi koululaisille.

Epävarma

Kun naapurini, 77-vuotias seniori paarusti lähikauppaan rollaattorin kera, hän sai kuulla kunniansa pieneltä koululaiselta: ”Mitä v..tua sinä mummo täällä teet? Painu v..tuun siitä!” Naapurini järkyttyi, ja minä häpesin kasvuikäisten puolesta. Siivotkaa suunne.

Toivoo Eija Komu

Syntisten laulujen ilta, toivottavasti Someron kirkko täyttyy ihmisistä, vihdoinkin!

Taas