Loppumaton pelastusharjoitus

0

Helsingintien ja Salkolantien risteyksessä on ollut pitkään varoituskyltti pelastusharjoituksesta. Milloin se päättyy?

Pelastusta pelkäävä

Lauantaina hämmästytti kaupan pihalla puolen päivän aikaan kahden naisen outo rahankerjuu. Päällekäyvää lähestymistä, kynä kouraan, kädelle suutelemista ja lista eteen. Pelottavaa toimintaa.

Oliko laillinen keräys?

Hoh, hoijaa! Onpa juttu, että Somero myy omakotitontteja eurolla, mutta puista pitää maksaa erikseen. Antaa olla talon rakentaminen toistaiseksi.

Pitäkää tonttinne

Puhutelkoon lapset ja nuoret lähipiiriään ja kavereitaan ihan miten haluavat, jos se niissä piireissä sallitaan. Mutta sivulliset ja vieraat voivat jättää rauhaan. Jokaisella on oikeus saada kulkea rauhassa eikä kenenkään tarvitse kuunnella tuollaista asiatonta huutelua.

Koivun vitsaa

Vaikeaa on korjata epäasiallinen käytös luottamushenkilöiden osalta. Vain ihminen itse voi käytöksensä korjata. Se on vaikea tie ja ensin on ymmärrettävä oma käytöksensä. On helpompi vaihtaa henkilöt seuraavissa vaaleissa.

Uusista apu

Mikä nimi Hämeenportille tulee, ajattele, mennään Ollaan. Kiitos ei!

Entinen vakiasiakas, aina kun mahdollista

Kadonneet värit. Onko kellään muilla ollut ongelmia television kanssa 24.2. jälkeen. Meillä osasta lähetyksiä kuva on muuttunut mustavalkoiseksi, vaikka meillä on nykyaikainen digivastaanotin. Värittömien lähetysten määrä on pikkuhiljaa lisääntynyt, joten jos kehitys jatkuu samanlaisena, aiomme vaatia yleisradioveron palautusta.

Valoa…

Someron kaupunki alkakoon jakamaan kirjallisia varotuksia niin kuin muissakin työpaikoissa.

Vauhtia kiitos

Ukrainalaisia Somerolle… Kunhan kaikenmaailman hihhulit osaisivat pysyä poissa pimputtelemasta ovikelloja. Tiedän kokemuksesta, että kun muutti Somerolle, niin meni viikko, kun oli piha täynnä milloin mitäkin lehdentyrkyttäjää ja telttakokoukseen pyytäjää. Eivätkä ne helpolla usko lausetta: ”Ei kiitos, ei kiinnosta”.

Ateisti

Ei, ei ja ei. Hämeenportti on Hämeenportti, nimeä ei saa muuttaa, se on jo Someron ikoni. Muuttukoon muuten miten vaan, mutta nimeä ei.

Pala historiaa

Venäjältä ei pitäisi tuoda enää mitään energiaa, metalleja, eikä mitään muutakaan länteen. Tuskin niitä edes tuotetaan Venäjällä ympäristöarvoja huomioiden.

Venäjä pannaan