Mitä pääsiäiseesi kuuluu?

0
Yrjö ja Toni Tuominen

Teksti ja kuvat Emmi Kasurinen

– Tarkoituksena on syödä hyvin ja viettää aikaa perheen kanssa, kertovat isä Yrjö ja poika Toni Tuominen.
– Ei meillä sen kummallisempia perinteitä ole ollut, joskus silloin tuli käytyä American Car Show’ssa, kun lapset olivat pieniä ja kun aikaa riitti ja jaksoi vielä ylipäätään käydä, jatkaa Yrjö Tuominen.

Iida Koivu

– En oikeastaan tiedä, sillä en ole suunnitellut mitään. Todennäköisesti se menee ulkoillen, syöden pääsiäismunia ja mämmiä sekä ihan vain vapaa-ajasta nauttien, sillä meillä on neljän päivää vapaata lukiosta. Perinteisiin kuuluu pajunkissojen koristelu ja pääsiäismunien syönti, kertoo Iida Koivu.

Tero Hovila

– Aion käyttää vapaa-ajan pääsiäisenä vaimoni kanssa oleskeluun sekä käydä omien vanhempien luona vierailemassa, kertoo Tero Hovila.

Jarkko Ihamäki

– Aion ladata akkuja. Ei ole mitään sen ihmeempiä pääsiäisperinteitä, toteaa Jarkko Ihämäki.