Nyt alkoi Somero pöhistä!

0

Kaikkien aikojen ensimmäinen Someron Kevätpöhinät -tapahtumaviikko starttaa tänään.
Somero-lehden ja Somero sydämessä -yhdistyksen polkaisema keväinen tapahtumaviikko kestää 1. toukokuuta saakka.
Pöhinäkalenterissa on niin tapahtumia kuin tarjouksiakin. Avajaispäivänä muun muassa tanssitaan Esakalliolla ja lähdetään hartauden sisältävälle iltakävelylle. Tänään apostolinkyydillä kuljetaan Härkälän lenkki.
Lauantaina saa esimerkiksi opastusta oikeanlaisten lenkkarien valintaan ja sunnuntaina voi ostaa historiallisia koulutauluja sekä lasku- ja kirjoituskoneita.
Ensi viikolla ohjelmassa on muun muassa sähkömopon ja -pyörän koeajoa, ilmaistunteja kuntosaleilla ja kolesterolin, verensokerin sekä verenpaineen ja silmänpaineen mittausta. Lapset pääsevät ruukkukylvämään herneitä. Luvassa on myös fantti-jahtia. Frisbeegolfradallakin päästään kisaamaan.
Seurakuntakeskuksessa voi nauttia kuorolaulusta ja kirjastossa jazzista.
Pöhinäviikko huipentuu koko perheen Vapputoriin sunnuntaina 1. toukokuuta. Paikalla on muun muassa Sipi Pelle, kasvomaalari ja Forssan Seudun pelastuskoiria. On kisailua ja ponitalutusta. Kirkonmäen koulun oppilaat viihdyttävät kuorolauluesityksin.

Katso teemaviikon ohjelma verkkosivultamme!