Polkupyörät ukrainalaisille

0
Säästöpankin lahjoituksen luovutti sijoituspäällikkö Marja Salminen (vas.) ja vastaanotti johtava sosiaalityöntekijä Maija Mero (kuvassa keskellä). Sporttikoneelta lahjoituksen antoi myymäläpäällikkö Jarkko Ihamäki.

Someron Säästöpankki on tehnyt lahjoituksia ukrainalaisten hyväksi: 15 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, 10 000 UNICEFin Ukrainan keräykseen ja 5 000 euroa Pelastakaa Lapset ry:lle.
Somerolla ukrainalaisten liikkumista kunnan alueella toivottiin tuettavaksi polkupyörä-lahjoituksella, joten pankki lahjoitti yhteensä seitsemän polkupyörää tähän tarkoitukseen.
– Tällainen toimintatapa on havaittu hyväksi varsinkin paikkakunnilla, joissa ei ole julkista liikennettä. Polkupyörälahjoitus toimitetaan perille Someron kaupungin perusturvan toimialan kautta, kertoo tiedottaja Nina Vartemaa.
Sporttikone lahjoitti samassa yhteydessä pakolaisille pyöräilykypäriä.