Räikkösestä ja muusta

0
Someron lukiosta osallistui kuutisenkymmentä abiturienttia yo-kirjoituksiin tänä keväänä. Penkkaripäivää vietettiin poikkeuksellisesti vasta kirjoitusten jälkeen.

Hauska nähdä Räikkösen Kimi abiajeluilla!

Vormula

Jotkut ovat jo kirjoittaneet aiemminkin räksyttävistä rakeista. Tehkää jotain tai pitäkää sisällä.

Kyllästynyt

Jaska, palaa Hämeenporttiin! Edes konsultiksi, pliis.

Fani

Kerrostalorapuissa on havaittu asiatonta oleskelua ja ovikellojen pimputtelua useisiin oviin. Ulko-ovia myös jätetty auki ja näin ollen kuka vaan pääsee rappuun. Tästä erityisesti vanhemmat asukkaat huolissaan. En itse asu talossa, mutta käyn siellä avustamassa ja tänään aamulla ovikelloja pimputettiin. Jonkun pitäisi tähän puuttua! Ja jos on isännöitsijä, talkkari tai muu virallinen taho, niin ilmoittakaa vierailuista etukäteen.

Huolestunut